Szép kártya

SZÉP kártya elfogadóhely

SZÉP kártya elfogadóhely

SZÉP kártya elfogadóhely

Erzsébet-utalvány elfogadóhely

Bemutatkozás

Kertész végzettségem is jelzi, hogy erőteljesen kötődőm a természethez. Nagy figyelmet fordítottam a természet apró csodáira és a közeli-mikro fényképezéssel fantasztikus világot fedezhettem fel. A fényképezőgép objektíve olyan világot mutat meg nekünk, amit szabad szemmel nem csodálhatnánk meg. Meg kell állni pár pillanatra és elgondolkozni. A fénykép megőrzi nekünk ezeket a pillanatokat.

Feleségem elkötelezett biológia-kémia szakos középiskolai tanár. Tapasztalata szerint nagyon előnyös lenne, ha a fiatalok a gyakorlatban megismernék a növénytársulásokat és az ott élő állatokat.

A ráckevei Duna végigkísérte életünket, mert a családunknak 1950 óta van itt nyaralója.

Ezek után nem csoda, hogy szenvedélyes célunk megismertetni minél több emberrel ezt a csodálatos, de kicsit háttérbe szorult területet.

Örvendetes fejlődés indult, mert környezetvédelmi pályázat megnyerésével anyagi forráshoz jutottak a környék települései és így megoldhatóvá vált a szennyvíz elvezetése a parti sávból illetve az elengedhetetlenné vált mederkotrás kivitelezése. Lehet, hogy utolsó pillanatban tudjuk lencsevégre kapni az érintetlen természetet. Biztos vagyok abban, hogy az elkövetkezendő években egyre többen töltődhetnek fel ezen a csodálatos tájon.

 
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.hu