Szép kártya

SZÉP kártya elfogadóhely

SZÉP kártya elfogadóhely

SZÉP kártya elfogadóhely

Erzsébet-utalvány elfogadóhely

Cél

Elkötelezetten vállaljuk az egyik legjelentősebb természeti értékünk - a Ráckevei Duna-ág védelmét, bemutatását.

Kellemes környezetben, kötetlen hangulatban, személyre szabottan az egyéni igények figyelembevételével ismerheti meg minden kedves érdeklődő a Soroksári Duna ökológiai jellegzetességeit, a különleges ritkaságait (pl. úszóláp, mocsárrét, láperdő, homoki gyepek, puhafa ligeterdők, jégmadár, haris, stb.).

Az egyedülálló flóra, fauna felejthetetlen élményt jelent a gyermekeknek, felnőtteknek. Élvezhetik az évszakra jellemző zsongást, a madárdalt, a felugró halak csobbanását, a kecskebéka koncertet, a szúnyoginvázió támadását (van védelem!).

A kalandtúrák és az élménytúrák közel hozzák a természetet.

Szakszerű vezetés (biológus irányításával) elsajátíthatóvá, könnyen érthetővé teszi az ökológiai összefüggéseket, folyamatokat. A városi környezetben felnőtt fiatalok biológia felvételi vizsgáját is megkönnyíti, ha nem csak könyvből, hanem valós környezetükben ismerik meg a növényeket, állatokat.

Szerencsés esetben belekukkanthatunk az itt élő állatok életének rejtelmeibe. Elkövetünk mindent, hogy ehhez biztosítsuk a technikai feltételeket. (álca, csónak stb.).

Óriási élmény, pl. a horgászás és az így kifogott halak elkészítése.

 
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.hu